Apartmani u Beogradu for Dummies

Ako ste rezervirali putem naše stranice i želite napisati recenziju, trebate se najprije prijaviti.

koji se izdaju po sistemu "stan na dan". Ako Vam je potrebna naša pomoć u izboru apartmana - čekamo da nam se obratite. BeoApartman će Vam pronaći najbolji smeštaj u Beogradu

Apartmani su odlično opremljeni, iznimno čisti i uredni. Lokacija smještaja je odlična. U apartmanu potkrovlja pogled je izuzetan. Komunikacija sa iznajmljivačem bila je odlična. Naše preporuke.

Ovo je jedini apartman gde me je dočekalo voće na stolu, kao i Kola i voda u frižideru. Lokacija je odlična, pogled iz stana je takodje jako lep. Sve u svemu, sve preporuke za ovaj apartman i za vlasnika Bojana!

Разположение, мюсно за паркиране, любезен домакин и съотношение цена-качество.

Luksuzni apartmani tipa "suite" Eden Terazije nude klimatizovan i moderno uređen smeštaj u Beogradu, na 300 metara od Trga republike. Gostima je na raspolaganju besplatan bežični internet.

Apartman je uredan, ima veliku i lijepu terasu. Kuhinja ima sve potrebno i za duži boravak, jedino wi fi šifra je bila predugačka za kucanje. Stan od grijanja posjeduje samo klimu što je dovoljno za tu veličinu prostora. Kupatilo je savremeno i čisto.

Objekat Eden Backyard garden smeš10 je u pešačkoj zoni u samom srcu Beograda. U ponudi ima klimatizovane i elegantne apartmane tipa "suite" sa pogledom na Knez Mihailovu ulicu.

Luksuzni apartmani tipa "suite" Eden Terazije nude klimatizovan i moderno uređen smeštaj u Beogradu, na 300 metara od Trga republike. Gostima je na raspolaganju besplatan bežični Net.

I na kraju, recenzija Posle putovanja gosti dele svoje utiske sa nama. Mi proveravamo da li recenzije sadrže bezobrazne reči i da li su autentične, a zatim ih objavljujemo.

U proseku smeštaj za odmor u Beogradu košta US$eighty po noćenju (na osnovu cena na Booking.com veb sajtu).

Naši apartmani u Beogradu vam omogućavaju bolji komfor i slobodu nego što biste imali u hotelskoj sobi ili u hostelima. Pink apartmani Beograd su za vas obezbedili moderan smeštaj, a na vama je samo da izaberete svoj apartman, u skladu sa vašim potrebama i željama.

Objekt Consider five nalazi se u četvrti Stari Grad u Beogradu te nudi klima-uređaj, popločani dio dvorišta i pogled na grad.

Za putnike koji na kraju napornog dana žele uživati u svom kutku, apartman ili stan odličan su drugi dom u kojem se mogu u potpunosti opustiti. Namještene sobe i kuhinjski sadržaji grupama i obiteljima nude fleksibilnost samostalnog uživanja u odmoru ili planiranja aktivnosti za sljedeći dan uz zajednički obrok. Ova vrsta smještaja Apartmani Beograd obično je dostupna za kratkoročni i dugoročni najam.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *